דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
![]() ![]() ![]() |
Alona Azaria |
פורסם ב Jan 16 2011, 03:52 PM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
הפורום שלנו חי, נושם ונושף מוזיקה יוונית.
אנחנו שלא גרים ביוון תלויים מאד באתרים שמציעים לנו את המוזיקה החדישה והישנה ללא תמורה. לא כל אתר איכותי ולא כל אתר נוח ונגיש לחברים. ברצוני לשאול אותכם איזה אתר חביב עליכם, איזה אתר נגיש עבורכם ללא כל מיכשולים בדרך ואיזה אתר גם מציע לכם לראשונה את הדיסקים הכי חדישים. תודה על ההישתתפות ![]() |
™fizz |
פורסם ב Jan 16 2011, 04:05 PM
|
חדש דנדש ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 16 משתמש מספר: 5424 תאריך הצטרפות: 12-January 11 ![]() |
תודה לחבירים החביבים על הסקר האיכותי
אני כמובן הצבעתי בשביל האתר שילי HELLAS MUSIC ואני גם מציע לכולם להצביע עבורו כי אני שם סגן מנהל ![]() |
נעמי דה פירסט |
פורסם ב Jan 16 2011, 04:12 PM
|
![]() אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 2503 משתמש מספר: 2300 תאריך הצטרפות: 6-August 09 ![]() |
אני מצביעה איליוס . פה אני מוצאת כל מה שאני רוצה , ואם אין אז אתם ישר דואגים לנו. למה לי ללכת לאתר אחר ? -------------------- עברתי לגור באיליוס , כי , כן, גם לי אין שמש אחרת...
אין על רדיו איליוס. אין.! אחלה אנשים, אחלה רצפים, אחלה מתרגמים, אחלה שידורים ואחלה שדרנים !!! היידה רדיו איליוס- מס' 1 ברשת!!!! |
מנחם עמרני |
פורסם ב Jan 16 2011, 04:14 PM
|
![]() עמוק בפנים ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 114 משתמש מספר: 5107 תאריך הצטרפות: 8-December 10 ![]() |
אני רק גריקווב. שום דבר אחר לא! כל היתר סתם מעצבנים
![]() -------------------- ![]() |
גרב ורודה |
פורסם ב Jan 16 2011, 04:22 PM
|
![]() אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: הגרב הודעות: 2343 משתמש מספר: 3 תאריך הצטרפות: 13-March 06 ![]() |
אז ככה
![]() אלוניתי אני לא מבינה איך לא הבאת את האתר הזה שהוא בעיניי הכי שווה ![]() את תענשי קשות נישקול חסימה בלי אפשרות לחנינה ![]() טוב אז הנה אני הבאתי את האתר אחד מיני רבים שיש לי והוא כמובן מועדף עלי http://www.farinboy.com/forum/index.php ![]() -------------------- Eli Snir› אכן יש לנו את ספינת הדגל של המוסיקה היוונית עם הקברניטים הכי הכי - איליוסרדיו מזמן הכתרתי אותו כמותג יוקרתי במוסיקה היוונית בארץ.
|
Dan |
פורסם ב Jan 16 2011, 04:32 PM
|
![]() הכה את המומחה נמרצות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 908 משתמש מספר: 69 תאריך הצטרפות: 21-March 06 ![]() |
גריק גלקסי ושום דבר אחר לא
חברים קודם כל להצביע ואחר כך לראות את התוצאות אחרת לא תוכלו להצביע http://greekgalaxy.net/forum/showthread.php?p=490098 -------------------- ![]() |
פשחאליס טרזיז |
פורסם ב Jan 17 2011, 08:20 PM
|
![]() עמוק בפנים ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 101 משתמש מספר: 3927 תאריך הצטרפות: 14-September 10 ![]() |
אתר תשע שמיניות באויר ושום דבר אחר לא
![]() -------------------- שעור בעברית: זה לא רק בגלל ה"ס" זה גם בגלל ה"ז". הבנת? יאללה הולכים למצוא לך כלה :)
|
yanni |
פורסם ב Jan 17 2011, 09:25 PM
|
![]() משתמש כבד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 786 משתמש מספר: 910 תאריך הצטרפות: 24-January 08 ![]() |
טוב נו זה יהיה בנאלי צפוי מלוקק אבל
מה כ'פת לי... מה איזה אתר? נו... שקוף איליוס...כאילו דהה אין ולא יהיה כמו בית השמש ושאחרים יעשו כמו זה שלמטה... ![]() Yanni - Always the sun -------------------- Yanni - Always the sun
![]() ![]() |
רחלי |
פורסם ב Jan 17 2011, 10:05 PM
|
מוכר וחביב ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 57 משתמש מספר: 543 תאריך הצטרפות: 4-May 07 ![]() |
יאני אני מסכימה איתך לחלוטין לכן לא הצבעתי
![]() |
יואל וינר |
פורסם ב Jan 17 2011, 10:08 PM
|
חדש דנדש ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 7 משתמש מספר: 2242 תאריך הצטרפות: 17-July 09 ![]() |
אותו כנ''ל
|
בעילום שם |
פורסם ב Jan 17 2011, 10:18 PM
|
מוכר וחביב ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 43 משתמש מספר: 2803 תאריך הצטרפות: 22-February 10 ![]() |
לדעתי הצנועה כל הסקר הזה מיותר לחלוטין. סתם ביזבוז זמן...
האתרים ניסגרים וניפתחים כמו פיטריות לאחר הגשם וכאשר זה קורה המשתמשים נעים אחריהם. ובכל זאת גם אני מסכים עם הדוברים בשיבחו של הפורום שלכם. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |