דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
![]() ![]() ![]() |
גרב ורודה |
פורסם ב: Jul 4 2011, 10:19 PM
|
![]() אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: הגרב הודעות: 2343 משתמש מספר: 3 תאריך הצטרפות: 13-March 06 ![]() |
-------------------- Eli Snir› אכן יש לנו את ספינת הדגל של המוסיקה היוונית עם הקברניטים הכי הכי - איליוסרדיו מזמן הכתרתי אותו כמותג יוקרתי במוסיקה היוונית בארץ.
|
alaniaris1 |
פורסם ב: Jul 12 2011, 11:30 AM
|
גר באיליוס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 535 משתמש מספר: 1070 תאריך הצטרפות: 23-May 08 ![]() |
גרבי יקרה שלי
תודהה תודהה תודה על ההקדשה הנהדרת המחשב שלי חטף וירוס אטומי ורק לאחר שהוירוס ינוטרל וישוחזרו כל הקבצים אוכל להוריד את המיקס שהכנת ולהנות ממנו תודה יקרה שלי קובי ים. ![]() |
cantor |
פורסם ב: Jul 13 2011, 12:24 AM
|
קנטור בניו ובנותיו בע"מ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אדמו"ר הבית , הרבנית הראשית הודעות: 2572 משתמש מספר: 43 תאריך הצטרפות: 19-March 06 ![]() |
גרב יקרה,
עד שקובי יצלח להוריד את המיקס, התגנבתי אני,ובלי בושה,מתחת לאפו של קובי, הורדתי את דספינה למקום בטוח בספריה שלי... אני אהיה מוכן לשחרר אותה רק תמורת כופר הגון... תודה !!! צביקה. -------------------- אם אתה שונה ממני - זו סיבה מצויינת להכיר אותך !
|
נעמי דה פירסט |
פורסם ב: Jul 17 2011, 03:32 PM
|
![]() אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 2503 משתמש מספר: 2300 תאריך הצטרפות: 6-August 09 ![]() |
גרבי תודה רבה . יופי של קובץ יסלמו אידייק ![]() ![]() -------------------- עברתי לגור באיליוס , כי , כן, גם לי אין שמש אחרת...
אין על רדיו איליוס. אין.! אחלה אנשים, אחלה רצפים, אחלה מתרגמים, אחלה שידורים ואחלה שדרנים !!! היידה רדיו איליוס- מס' 1 ברשת!!!! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |