דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
(2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
Alona Azaria |
פורסם ב: Apr 26 2009, 07:19 PM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΓΕΜΕΝΟ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
Giorgos Ntalaras - San Tragoudi Magemeno - Anafora sto Rempetiko לאט לאט אתן קישורים לכל השירים והמילים והתירגומים שלהם. CD1 1 Σωτηρία Μπέλλου, Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας Ζεϊμπέκικο, μ΄αεροπλάνα και βαπόρια 2 Γιώργος Νταλάρας Σμυρναίικο μινόρε 3 Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης Δε σε θέλω πια 4 Ζαχαρίας Καρούνης Τικ-τακ 5 Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας Ελληνική Απόλαυσις - Άντε σαν πεθάνω τι θα πούνε 6 Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης Το γουέστ 7 Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Νταλάρας Και γιατί δε μάς το λες 8 Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Νταλάρας Έχε γεια Παναγιά 9 Σοφία Παπάζογλου Πασαλιμανιώτισσα 10 Ασπασία Στρατηγού Γιατί φουμάρω κοκαΐνη - Μ' έμπλεξε ένας μόρτης 11 Γιώργος Νταλάρας Νέοι χασικλήδες 12 Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Γιώργος Νταλάρας, Ζαχαρίας Καρούνης Δημητρούλα μου 13 Γιώργος Νταλάρας Καημό μεσ' την καρδούλα μου 14 Γιώργος Νταλάρας Τι σου λέει η μάνα σου για μένα 15 Ζαχαρίας Καρούνης, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας Κάτω στα λεμονάδικα - Οι λαχανάδες 16 Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης Στην υπόγα 17 Ζαχαρίας Καρούνης Πίνω και μεθώ 18 Μπάμπης Στόκας Μπούκαραν μάγκες στον τεκέ 19 Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης Ο παπατζής 20 Γιώργος Νταλάρας Αντιλαλούν οι φυλακές 21 Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας Πέντε μάγκες στον Περαία 22 Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Σοφία Παπάζογλου Πέντε χρόνια δικασμένος 23 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά 24 Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού Φραγκοσυριανή 25 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου Η πεντάμορφη 26 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου Μέσα στης ζωής τα μονοπάτια ( Γυρνώ σαν νυχτερίδα / Νυχτερίδα) 27 Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού Χαράματα η ώρα τρεις - Θα 'ρθω να σε ξυπνήσω 28 Γιώργος Νταλάρας Το ξεκρέμασα απόψε - Το παλιό μου μπουζουκάκι CD2 1 Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού Σαν μαγεμένο το μυαλό μου 2 Ζαχαρίας Καρούνης, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού Χατζηκυριάκειο 3 Γιώργος Νταλάρας Καρδιά παραπονιάρα 4 Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού Αραπιά - Η μάγισσα της Αραπιάς 5 Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Γιώργος Νταλάρας Αραπίνες - Νύχτες μαγικές 6 ΝΥΧΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ - Γιώργος Νταλάρας 7 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης Συννεφιασμένη Κυριακή 8 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Ασπασία Στρατηγού Σαλταδόρος 9 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Ασπασία Στρατηγού Στη σκλαβωμένη Ελλάδα μας 10 Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού Φτωχέ διαβάτη 11 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Ασπασία Στρατηγού Χατζή - Μπαξές - Μπαξέ-Tσιφλίκι 12 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ζαχαρίας Καρούνης, Ασπασία Στρατηγού Αχάριστη 13 Ζαχαρίας Καούνης, Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού Το παράπονο του ξενιτεμένου - Απόκληρος 14 Γιώργος Νταλάρας Ηλιοβασίλεμα σωστό 15 ΔΕ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΣΑΙ Ασπασία Στρατηγού, Σοφία Παπάζογλου 16 Το καπηλειό 17 Ο ΝΑΥΤΗΣ - Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Νταλάρας 18 Ο ΚΑΪΞΗΣ - Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης 19 Γιώργος Νταλάρας Το βουνό 20 ΗΡΘ' Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου 21 Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου Ο πασατέμπος 22 ΠΑΙΞΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Γιώργος Νταλάρας 23 ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΜΟΝΑΧΟΣ Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας 24 ΣΤΟ ΤΟΥΖΕΝΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού, Σοφία Παπάζογλου, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης 25 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΪΚΙ ΜΟΥ ΑΪ-ΝΙΚΟΛΑ Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού 26 ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης 27 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ Γιώργος Νταλάρας 28 ΤΑ ΜΑΤΟΚΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης 29 ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης 30 ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ (Encore) Γιώργος Νταλάρας, Σοφία Παπάζογλου, Ασπασία Στρατηγού, Μπάμπης Στόκας, Ζαχαρίας Καρούνης San Tragoudi Magemeno - כמו שיר קסום הוא שם של סידרת מופעים (מעין מחזמר) לכבוד הרמבטיקו שהחלה לרוץ במגרו מוסיקי את'ינון MMA החל מפברואר 2008, עברה בחודש מאי 2008 לסלוניקי, ובמרץ השנה החלה שוב לרוץ בMMA. במהלך השנה השמעתי את כל הקטעים מהמופעים בהם נכחנו, אמנון דאלארס ואנוכי. ![]() ![]() ![]() 58 שירים מתוך המופעים שובצו לאלבום החדש בהוצאת LEGEND שיצא לאור מחר ב27 באפריל 2009 במופעים אלו השתתפו במשחק ושירה בבמה העליונה: Tania Tripi בתפקיד מאריקה נינו Arto Apartian - בתפקיד מארקוס וואמווקריס Nikos Alexiou - בתפקיד וואסיליס ציצאניס Manolis Seiragakis - בתפקיד יאניס פאפאיואנו Ektoras Kaloudis - בתפקיד לוקאס דאראלאס Elita Kounadi - בתפקיד מלצרית בשירה בקידמת הבמה המרכזית: Giorgos Ntalaras - יורגוס דאלארס Mpampis Stokas - באביס סטוקאס Sofia Papazoglou - סופיה פפזוגלו Zaxarias Karounis - זאכריאס קרוניס Aspasia Stratigou - אספסיה סטראטיגו בריקוד: רקדן זייבקיקו Ignatios Pipinis - איגנאטיוס פיפיניס (שהשתתף גם במופע לחומרים אסורים לשימוש) בנגינה (למעט פאפוס טרינגס וקטסיאניס, את כולם ראיתם בישראל בספטמבר 2007): Giorgos Ntalaras - גיטרה, בגלמס Giorgos Papaxristoudis - פסנתר Vaggelis Trigkas - בוזוקי Manolis Pappos - בוזוקי Giorgos Matsikas - בוזוקי Alekos Glykiotis - בוזוקי Vasilis Ketenzoglou - גיטרה Apostolis Valaroutsos - גיטרה Thanasis Sofras - באס Giorgos Marinakis - כינור Daso Kourti - אקורדאון Andreas Katsigiannis - סנדורי ללא ספק אלבום מדהים שמכבד ומשמר את ההיסטוריה והמורשת היוונית בתמונה ובצליל. דאלארס מוכיח שוב את יכולותיו האומנותיות במתן שעור מאלף במוזיקה, בעיבודים של שירי רמבטיקה ישנים על מנת שאלו ישמרו לדורות. כדאי לדאוג לאלבום המקורי ולא להסתפק בקישורים. מתוך המופעים שהתקיימו בשנה שעברה, הופק אלבום כפול הנקרא SAN TRAGOUDI MAGEMENO העטיפות פורסמו בטרם יצא האלבום: ![]() ![]() את קטע הסיום מתוך המופע של ה-14 בפברואר 2008 הצלחתי להקליט והעלתי בשנה שעברה ליו-טיוב: את פיפיניס רקדן הזייבקיקו צילמתי ביולי 2007 במופע לחומרים אסורים לשימוש הריקוד אותו סיגנון ריקוד: |
Yossi |
פורסם ב: Apr 26 2009, 09:33 PM
|
עמוק בפנים ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 174 משתמש מספר: 2074 תאריך הצטרפות: 13-April 09 ![]() |
אלונה תודה.
כהרגלך פירוט מלא ואיכותי פשוט יפהפה. ![]() |
eiki61 |
פורסם ב: Apr 26 2009, 11:41 PM
|
Unregistered ![]() |
בשורה משמחת ופרטים מדוייקים ומסקרנים !
מחכה בסבלנות עם המון נשיקות אלונה... ![]() |
|
DALARAS |
פורסם ב: Apr 27 2009, 11:38 PM
|
עמוק בפנים ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 126 משתמש מספר: 165 תאריך הצטרפות: 3-May 06 ![]() |
אלונה עזריה.. חברתי היקרה. בכל פעם שאת מעלה בפורום כתבה או כל דבר אחר
אני פשוט תוהה עד כמה . האם אין גבולות למה שאת יכולה לעשות? הדברים תמיד מעניינים, מדוייקים ויותר מכל אופן ההגשה של הדברים כל כך יפה. כלום לא נעלם מענייך ואם דבר מוסתר הוא. מי יגיע אליו אם לא את. מי כמוני יודע כמה את עובדת על כך. בשעות הקטנות של הלילה את גורעת שינה מעינייך על מנת למצוא מידע חדש ולהביאו במהירות האפשרית לפורום. לעיתים נדמה לי שזה כל מה שחשוב לך בחיים. ואז עולה בראשי המחשבה. עד היכן? זאת אולי הזדמנות לומר לך . את בעצמך אינך יודעת כמה את מוכשרת . אני הוא זה שרואה אותך דואגת לשבת בשורה הראשונה עם כל מכשירי ההקלטה והצילום למינהם כדי להביא את הכל הכי טוב שאפשר. אני יודע כמה כסף וזמן את משקיעה עבור כל הדברים האלו. לא בחינם את זוכה להערכה בכל מקום שבו את נימצאת. תמיד אמרתי שעם עובדות לא מתווכחים. וזאת עובדה את עושה את הכל הכי טוב שאפשר. דעי לך כי אני עוקב אחרי כל הודעה שלך כמי שצמא למיים. מאז שהכרתי אותך הוסרו כל הדאגות שלי איני צריך יותר להשקיע מאמצים בכל מה שקשור למוסיקה היוונית. את מגישה לי את הכל על מגש של כסף. ועל זאת במיוחד ברצוני להודות לך. המשיכי כך יקירתי. אוהבים אותך אלונה עזריה. |
בועז |
פורסם ב: Apr 28 2009, 08:11 AM
|
![]() חברי פורום איליוס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 770 משתמש מספר: 9 תאריך הצטרפות: 14-March 06 ![]() |
קישור לאלבום החדש שקיבלתי הבוקר
http://rapidshare.com/files/226543680/Gior...o_Rempetiko.rar תהנו בועז -------------------- |
zorbagreek |
פורסם ב: Apr 28 2009, 08:15 AM
|
![]() איליוס אהבה ממבט ראשון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1529 משתמש מספר: 16 תאריך הצטרפות: 15-March 06 ![]() |
תודה רבה בועז יום טוב ועצמאות שמח
![]() -------------------- פורום ההורדות של היווני זורבה לחצו כאן. אני האדון לגורלי..אני מסוגל לבצע כל דבר עליו אני חושב. איני יכול לומר "איני יכול" |
Alona Azaria |
פורסם ב: Apr 28 2009, 08:30 AM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
אמנון חברי היקר, תודה על המילים החמות. מחר יושמעו קטעים לבחירתך מהאלבום
ונקדיש פינה מיוחדת עבורך, כך תוכל גם אתה לשתף את כולנו גם באהבה שלך לשירים הללו. תודה ליוסי, ולאיקי ותודה לבועז על הקישור. |
DIKIGOROS |
פורסם ב: Apr 29 2009, 09:22 AM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 383 משתמש מספר: 28 תאריך הצטרפות: 17-March 06 ![]() |
שלום
מי יאיר את עיני בפרוש שם האלבום SAN TRAGOUDI MAGEMENO תודה יש כמו שיר קסום -------------------- שלכם
Δικηγορος |
YOYODIDU |
פורסם ב: Apr 29 2009, 10:08 AM
|
||
חשש להתמכרות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1267 משתמש מספר: 920 תאריך הצטרפות: 28-January 08 ![]() |
תסתכל באותיות הקטנות של ההודעה הראשית -------------------- צבעים הם החיוכים של הטבע
להחזיר את החטופים הביתה אמר פעם אקיס פאנו "אם תקחו את כל הזמרים ביחד ותכניסו לתוך סיר- חצי קזנדזידיס לא תצליחו להוציא" יניב טובים |
||
YOYODIDU |
פורסם ב: Apr 29 2009, 10:12 AM
|
חשש להתמכרות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1267 משתמש מספר: 920 תאריך הצטרפות: 28-January 08 ![]() |
אפילו אני מצליח לזהות 80% מהשירים והזמרים חחחחחחח
פשוט נכסי צאן ברזל של המוסיקה היוונית תודה לאלונה ![]() ![]() תודה לבועז ![]() חג שמייח -------------------- צבעים הם החיוכים של הטבע
להחזיר את החטופים הביתה אמר פעם אקיס פאנו "אם תקחו את כל הזמרים ביחד ותכניסו לתוך סיר- חצי קזנדזידיס לא תצליחו להוציא" יניב טובים |
Fadi* |
פורסם ב: Apr 29 2009, 01:37 PM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 256 משתמש מספר: 17 תאריך הצטרפות: 15-March 06 ![]() |
מה עוד לא נאמר על הפלא עולם הזה?!
דאלאראס שוב עושה את זה!! ובענק! היום חופש הזה בא לי בול בזמן שאוכל להתענג על הדבר הנהדר ןהמדהים הזה! אדיר אדיר אדיר...אין מילים! איזה צלילים,איזו הפקה,איזה ביצועים!! פשוט להנות ולהשתגע! יאסו יורגארא מה תא אוריה סו!! -------------------- מנהל פורום מוזיקה יוונית בתפוז:
http://forums.tapuz.co.il/greece שדר רדיו ClickFM http://www.ClickFM.co.il שישי בעשר בלילה:"הלילה אצל פאדי-קליקריה";תכנית הרדיו-צ''ט היוונית הראשונה ברשת |
Alona Azaria |
פורסם ב: Apr 29 2009, 02:10 PM
|
מלבד ההפקה המדהימה, האיכות המשגעת וכל המחמאות שמגיעות לדאלארס על המוזיקה,
חובה להגדיש את הערך ההיסטורי שבאלבום שבא לשמר את המסורת של תקופה כל כך ארוכה ורבת תהפוכות. המחזמר עצמו היה בנוי אחרת מאשר סדר השירים באלבום: הוא פתח בצורה כמעט כרונולוגית בסמירני (פולי) שלפני הקטסטרופה של 1922: שירים כמו סמירנאייקו-מינורה משנת 1907, DEN SE THELO PIA & TIK TAK משם עוברים לתקופת ההגירה לארצות הברית, ניו-יורק ושיקגו, בין השנים 1920- 1930 עם שירים כמו ELLINIKI APOLAVSIS & TO OUEST אחכ תקופת סמירני והקטסטרופה של 1922 ולאורך כל שנות השלושים התקופה העשירה בלחנים של פניוטיס טונדאס, וואסיליאדיס, סקארבליס, פפזוגלו, במבקריס, פריסטריס וכו. גם שירי המחתרת מתקופת המלחמה 1940-1945 באו לידי ביטוי במחזמר וקיבלו פרק נכבד במופע, בעיקר שיריה הידועים של סופיה וומבו. לאחר מכן שנות החמישים בתקופה הפוריה עם לחנים של ווסיליס ציצניס, יורגוס מיצאקיס, חאטזיכריסטוס, ואפוסטולוס קלדאראס. - במחזמר אולי התקופה הארוכה מבחינת מבחר השירים. כאן משבץ דאלארס את השיר של אביו ההר - TO VOUNO. אלבום מדהים וחובה בכל סיפריה |
Fadi* |
פורסם ב: Apr 29 2009, 03:14 PM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 256 משתמש מספר: 17 תאריך הצטרפות: 15-March 06 ![]() |
כן אלונה אבל זה מובן מאליו מבחינתי
![]() ![]() -------------------- מנהל פורום מוזיקה יוונית בתפוז:
http://forums.tapuz.co.il/greece שדר רדיו ClickFM http://www.ClickFM.co.il שישי בעשר בלילה:"הלילה אצל פאדי-קליקריה";תכנית הרדיו-צ''ט היוונית הראשונה ברשת |
Alona Azaria |
פורסם ב: Apr 29 2009, 03:21 PM
|
ברור פאדי. אגב הרסת אותי עם מה שכתבת לכריסה חחחחחח
|
מנדה יוסי |
פורסם ב: Apr 29 2009, 03:30 PM
|
מוכר וחביב ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 50 משתמש מספר: 2113 תאריך הצטרפות: 22-April 09 ![]() |
אמנון דלארס אחי ורעי.כמובן אני מסכים עם כול מילה שכתבת על אלונה. ושכתבתה אוהבים אותך התכוונתה גם אלי כמובן...
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |