דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
![]() ![]() ![]() |
איציק מחולון |
פורסם ב: Jun 14 2011, 07:54 PM
|
![]() כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 441 משתמש מספר: 885 תאריך הצטרפות: 5-January 08 ![]() |
ראיתי עכשיו כתבה בערוץ 2 היעדים הכי מבוקשים של הישראלים בקיץ:
1.רודוס,כריתים,וקוס 2.בורגס בולגריה וורנה 3.אטליה ספרד משהו,,אני לא בטוח אבל לא קפריסין!!! והשאלה שלי למה??? מה יש בקפריסין שישראלים לא סוגרים לשם חופשת קיץ??? מישהו יודע למה אין דילים ואין נהירה של ישראלים לקפריסין? קורה שם משהו שאנחנו לא מודעים לו? זה מוזר!! אי של ים ושמש אשמח לתגובות ורעיונות מהמנוסים בקפריסין -------------------- רופא מומחה לעניני Ζεϊμπέκικο מקבל את כל קופות החולים
|
zorbagreek |
פורסם ב: Jul 3 2011, 09:07 AM
|
![]() איליוס אהבה ממבט ראשון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1529 משתמש מספר: 16 תאריך הצטרפות: 15-March 06 ![]() |
קפריסין נחשבת יקרה איציק
כל ההאיים שהזכרת יחסית זולים לשם לדוגמא רודוס-כרתים-קוס-איי נאפה החל מ-350(1100 שקל) דולר ל5 ימים 4 לילות כול טיסות חצי פנסיון -------------------- פורום ההורדות של היווני זורבה לחצו כאן. אני האדון לגורלי..אני מסוגל לבצע כל דבר עליו אני חושב. איני יכול לומר "איני יכול" |
איציק מחולון |
פורסם ב: Jul 3 2011, 04:41 PM
|
![]() כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 441 משתמש מספר: 885 תאריך הצטרפות: 5-January 08 ![]() |
כן אמרו לי כבר שקפריסין יקרה
יא כוכב אייה נאפה זה קפריסין,,טעית בקטנה -------------------- רופא מומחה לעניני Ζεϊμπέκικο מקבל את כל קופות החולים
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |