דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
(3) 1 2 [3] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
אלונה לוי |
פורסם ב: Jun 1 2009, 07:58 PM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 361 משתמש מספר: 1017 תאריך הצטרפות: 12-April 08 ![]() |
זורבהההההההההההההה
יו ממש שכנים היינו. מה אין לך מה לספר? אלונית אחווה זה בפינת שבזי ממש. היכן שהיתה המרפאה שספרתי לך. גרבבבבבבבבבבבבבבב אבוללה חחחחחחחחחחח רק את מבינה לליבי. הקפה של גורגי זוכרת? המחסן של יוחנן והסמרטוטים שלו. שלמה הסנדלר . הגהצן , דוד הקיוסק, זוכרת חבורה ועוד איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. הצריף של התימנים באמצע הרחוב? יא זורבה? זוכר? לך וראה מה בנו שם יאווראדי. אוח על הימים היפים שהיו בשבזי. אוהבת אלונה גבעתי. ![]() ![]() |
zorbagreek |
פורסם ב: Jun 2 2009, 04:30 AM
|
![]() איליוס אהבה ממבט ראשון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1529 משתמש מספר: 16 תאריך הצטרפות: 15-March 06 ![]() |
בהזדמנות אספר לכם למה אין לי זכרונות רבים מהשכונה
![]() אלו היו ימים עצובים בחיי כך שאני לא כל כך רוצה לזכור אותם ![]() -------------------- פורום ההורדות של היווני זורבה לחצו כאן. אני האדון לגורלי..אני מסוגל לבצע כל דבר עליו אני חושב. איני יכול לומר "איני יכול" |
זפירולה |
![]() |
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 488 משתמש מספר: 988 תאריך הצטרפות: 21-March 08 ![]() |
היי אלונה
אני ממש נוסטלגית רגשנית לראות אותך מצולמת במקום הכי קרוב ללב שלך זה באמת מרגש.... זורבה ידידי גם דברים עצובים בגילנו מנתחים אותם אחרת רואים אותם אחרת וסולחים....כי בטוח שאז אולי אי אפשר היה אחרת אני כמובן טיילתי בין התמונות מכירה בע"פ את המקום ..חוויתי שם חוויות. רק שמחות ![]() זפירולה. |
YOYODIDU |
פורסם ב: Jun 2 2009, 07:39 AM
|
חשש להתמכרות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1267 משתמש מספר: 920 תאריך הצטרפות: 28-January 08 ![]() |
מסעדת חבורה אוחחחחחחחחח האמת שרב הזיכרונות עלו בעשן וצללו לתהום השכחה
והמעט שנשאר הם זכרונות מתוקים .של ימי עצמאות בבית של מארקו עם מיליון נגנים ומתופפים ובית הכנסת בפינת מגדל עין יעקב שניסנו לשפץ ולהדליק מחדש. השבזייה לדעתי אחד המקומות הקסומים בישראל . -------------------- צבעים הם החיוכים של הטבע
להחזיר את החטופים הביתה אמר פעם אקיס פאנו "אם תקחו את כל הזמרים ביחד ותכניסו לתוך סיר- חצי קזנדזידיס לא תצליחו להוציא" יניב טובים |
Roula |
פורסם ב: Jun 2 2009, 09:05 AM
|
||
Unregistered ![]() |
ומה עם הזקן שהיה מוכר רפיה וצמר לסריגה? ומי זוכר איך היינו יורדים לפסיי הרכבת לקטוף חמציצים? אני למדתי באליאנס משהו כל הסיפורים פה רולה |
||
|
אלונה לוי |
פורסם ב: Jun 2 2009, 12:44 PM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 361 משתמש מספר: 1017 תאריך הצטרפות: 12-April 08 ![]() |
רולההההההההההההה?
מכירים? אנה פרטי . זפושששששששששששש הי נשמה. שום דבר לא היה יפה פעם רק עכשיו שפצו למען המיליונרים שיהנו על חשבוננו. אנחנו סגרנו הדלת ויצאנו השארנו הבית וראי מה נעשה שם. יאללה חוויוקדת ימההההההההההה. גבעתי אלונה. ![]() ![]() ![]() |
ilanatab |
פורסם ב: Dec 27 2009, 07:48 PM
|
חדש דנדש ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1 משתמש מספר: 2571 תאריך הצטרפות: 27-December 09 ![]() |
היי אלונה מאילנה
|
Alona Azaria |
פורסם ב: Dec 27 2009, 07:59 PM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
היי אילנה, ברוכה הנמצאת וברוכה הבאה לאיליוס רדיו!!
נשיקות לדודה הנפלאה שהביאה אותך הלום. תרגישי חופשי לבקש, לקחת, לכתוב וסתם לגלוש ככל העולה על רוחך אנחנו כאן לשרותך! ![]() ![]() |
משה צדוק |
פורסם ב: Mar 8 2011, 10:14 AM
|
חדש דנדש ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 2 משתמש מספר: 3416 תאריך הצטרפות: 15-July 10 ![]() |
מדהים כל ההיסטוריה של נווה צדק, מקום הכי נחמד בתל אביב ללא ספק
-------------------- נווה צדק "ה"מקום !!
|
yarind0@walla.com |
פורסם ב: Mar 10 2011, 05:56 PM
|
![]() "בא בעקבות הלב" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1434 משתמש מספר: 2752 תאריך הצטרפות: 12-February 10 ![]() |
אלונה עזריה היקרה
השירשור הזה נכס כאן באיליוס רדיו אי אפשר שלא לחבק את התמונות המילים והחוויות שהחברים כאן כתבו ביקרתי בשרשור הזה מספר פעמים וגם אתמול חיפשתי את השירשור הזה רציתי להכניס קישור לתגובה לתמיר מהיכן הכול התחיל משום מה חשתי שזה בדיבורים כללים והנה מצאתי אותו כאן פשוט מתלהב מהתמונות ומכול מה שהבאת לכאן וממה החברים כתבו מודה ומתוודה שגם לי יש לא מעט חוויות ילדות שישארו איתי לכל החיים תמיד מחפש את הבית שבו נולדתי וגדלתי לפני כמה שנים לקחתי את בנותיי להראות להם את הבית שנולדתי נקשתי בדלת " כן אדוני אני יכול לעזור .?ענה לי בחור צנום תימני הסתכלתי עליו הוא לא ידע מי אני הבית נמכר מספר פעמים חודש וקיבל מראה שונה לחלוטין מהבית שגדלתי "אני נולדתי וגדלתי בבית זה התגעגעתי מאוד לבית אפשר להכנס .? שאלתי הבחור התבונן בי "בבקשה אמר לי בחיוך ולא הסתיר את ההלם שאחז בו -התבוננתי בחלקים מהבית שנשארו בדיוק כמו שאני זוכר רציתי להעביר לבנותיי את החוויה ואת החשיבות לבית שבו גדלים זכרונות של אהבה יצאתי מהבית מלא ברגשות וכאילו הכול חוזר ומתחיל מהתחלה לכנו ברגל לגן העיר הקרו אני זוכר את העצים הראשונים שנטעו שם חיפשתי את העץ שהכי הרבה שיחקתי סביבו . נסעתי לבית הספר היסודי וגם שם חיפשתי זכרונות - נסעתי להורים של חברים ומצאתי הורים מבוגרים שזכרו אותי היטב ושמחו לבואי כולם כבר התחתנו ועזבו יום יבוא ואכתוב מזכרונות ילדותי תודה אלונה על רגעים מיוחדים שהבאת לכאן מהלב ירין ![]() |
משה צדוק |
פורסם ב: May 30 2011, 01:59 PM
|
חדש דנדש ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 2 משתמש מספר: 3416 תאריך הצטרפות: 15-July 10 ![]() |
פשוט מדהים...ממש מעניין לקרוא על כל עברה וקיומה של השכונה הזו...תודה תודה
-------------------- נווה צדק "ה"מקום !!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |