דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
(2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
yarind0@walla.com |
פורסם ב: Aug 8 2011, 05:06 AM
|
![]() "בא בעקבות הלב" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1434 משתמש מספר: 2752 תאריך הצטרפות: 12-February 10 ![]() |
אלונה בוקר אור
אוקיי אז 170 בגמטריה == נעמי ועכשיו צריך להבין מה היה לפני שנתיים ..... ![]() .???????.? |
yarind0@walla.com |
פורסם ב: Aug 8 2011, 05:15 AM
|
![]() "בא בעקבות הלב" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1434 משתמש מספר: 2752 תאריך הצטרפות: 12-February 10 ![]() |
בוקר אור
ב6 לאוגוסט לפני שנתיים הגיעה השפית שלנו נעמי דה פירסט האות א שהכנסת == איליוס נעמי בגמטריה == 170 ולא שכחתי שיום הולדתה הקרב ובא ב15 באוגוסט וגם שלך אלונה אוטוטו .... בוקר אור לכולם נעמי איפה את ![]() ![]() ![]() |
Alona Azaria |
פורסם ב: Aug 8 2011, 08:06 AM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
כל הכבוד ירין!!
החידה ניפתרה. תודה לכל המשתתפים. ירינוש, בעוד מספר שבועות תקבל את מה שהבטחתי חולה עלייך אדם מקסים שלנו אוהבים אותך ![]() |
Alona Azaria |
פורסם ב: Aug 8 2011, 08:08 AM
|
אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 6207 משתמש מספר: 1086 תאריך הצטרפות: 27-May 08 ![]() |
ובכן,
הרמז הראשון האות א = האות הראשונה, כמו THE FIRST Naomi the first ... וכל היתר לא צריך הסבר תודה רבה לד'יקי ולירינוש שבוע מקסים!!! |
נעמי דה פירסט |
פורסם ב: Aug 8 2011, 04:30 PM
|
![]() אין לי שמש אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 2503 משתמש מספר: 2300 תאריך הצטרפות: 6-August 09 ![]() |
חחח. תודה שחשבת עלי..
האמת לא ידעתי שאת מתכוונת אליי חשבתי את רוצה לשחק "ארץ עיר" שמתחילים ב- א'.... ![]() ואהבתי את השיר בקישור . החזיר אותי לילדות.. ![]() את מכינה ליומולדת את העוגת מייפל?....... ![]() ![]() אבל באמת שאוגוסט יש לנו הרבה ימי הולדת - אלונה , אבישי, אני, איתן, חיימון, מי עוד ?? והנה צביקה אמר שגם הוא באוגוסט. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- עברתי לגור באיליוס , כי , כן, גם לי אין שמש אחרת...
אין על רדיו איליוס. אין.! אחלה אנשים, אחלה רצפים, אחלה מתרגמים, אחלה שידורים ואחלה שדרנים !!! היידה רדיו איליוס- מס' 1 ברשת!!!! |
Alona Azaria |
פורסם ב: Aug 8 2011, 05:02 PM
|
ערכתי לך את ההודעה והגדשתי את כל האלפים
![]() ![]() |
cantor |
פורסם ב: Aug 8 2011, 08:31 PM
|
קנטור בניו ובנותיו בע"מ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אדמו"ר הבית , הרבנית הראשית הודעות: 2572 משתמש מספר: 43 תאריך הצטרפות: 19-March 06 ![]() |
נעמי'לה
גם אני גם אני באוגוסט !! צביקה. -------------------- אם אתה שונה ממני - זו סיבה מצויינת להכיר אותך !
|
נעמי ב"ש |
פורסם ב: Aug 8 2011, 10:05 PM
|
מוכר וחביב ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 46 משתמש מספר: 2851 תאריך הצטרפות: 27-February 10 ![]() |
מנעמי -------------> לנעמי
נעמי ב"ש |
חיים בורדה |
פורסם ב: Aug 9 2011, 06:06 PM
|
השדרן היווני ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 280 משתמש מספר: 1047 תאריך הצטרפות: 7-May 08 ![]() |
אלונה סעמק ואני חושב וחושב מי בתמונה ששמת לא מבין בתנך כלום לוקו אני וחשבתי זה איתן ואתי בשנות השישים
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |