דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
![]() ![]() ![]() |
yarind0@walla.com |
פורסם ב: Dec 16 2013, 07:03 PM
|
![]() "בא בעקבות הלב" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1434 משתמש מספר: 2752 תאריך הצטרפות: 12-February 10 ![]() |
ערב טוב חברים -
והלילה ליל ירח מלא . מקשיב לאחד השירים היפים ביותר ששמעתי השנה מזמרת מרגשת וגדולה . שיר ענק ומרגש . אשמח מאוד אם מישהו מהחברים יכול לתת לי חומר ולספר מי הזמרת . ואני אשמח מאוד לתירגום אשמח שתשדרו את השיר גם ברצפים היפים של הרדיו |
alaniaris1 |
פורסם ב: Dec 17 2013, 09:17 AM
|
גר באיליוס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 535 משתמש מספר: 1070 תאריך הצטרפות: 23-May 08 ![]() |
היי ירין
מדובר בזמרת ששמה סטלה קלטזי לרשותה סינגל אחד ושני אלבומים השיר שהצגת ואשר ריגש אותך הוא מתוך אלבום שלה שהופק והוצא לאור בשנת 2005 זהו שם האלבום: ΣΕ ΜΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ האלבום מכיל 11 שירים ביניהם השיר שאהבת תוכל להוריד את האלבום מקישור זה: http://www.easybytez.com/w6r5tpmqqkpa תהנה !! שלך: קובי ים. |
yarind0@walla.com |
פורסם ב: Dec 17 2013, 09:27 AM
|
![]() "בא בעקבות הלב" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 1434 משתמש מספר: 2752 תאריך הצטרפות: 12-February 10 ![]() |
קובי ים היקר
ראשית רוצה להודות לך על השידור המרגש אמש חוויה יוונית . בלהיטים גדולים שאחד מהם השמעת של הזמרת סטלה קלטזי . שלש שעות של מוסיקה אהבתי את הבחירה שלך לשיר שכמעט מסיים את השידור תפילת האימהות מרגש מכובד ויפה . שמחתי מאוד לראות חברים מהעבר ומהווה בבית השמש . להזכירך בשידור הבא שלך להקליט ! זו המזכרת הכי יפה מכול שדרן ... חומר למחשבה .... תודה רבה לך על האלבום ועל האינפורמציה . אני מגלה שירים בתוכניות שלא הכרתי ועל כך התודה המשך שבוע נפלא ולהתראות בשידור הבא |
alaniaris1 |
פורסם ב: Dec 17 2013, 09:38 AM
|
גר באיליוס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 535 משתמש מספר: 1070 תאריך הצטרפות: 23-May 08 ![]() |
ירין היקר:
תודה מקרב לב גם על ההצטרפות לחדר השיחות בזמן השידור היה מרגש לפגוש חברים טובים שעודדו ותמכו לאורך כל השידור ושוב זה היה עוד שידור שהיה שווה כל רגע להכין אותו למען חברים כמוכם תודה לכולכם !! השידורים הבאים שלי יוקלטו ויועברו לך מידיי פעם אני יודע שהם ייטיבו עימך ומאחל לך את כל הטוב שבעולם קובי. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |