דף הבית · התקנון של איליוס רדיו |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
![]() ![]() ![]() |
אריה |
פורסם ב: Feb 22 2009, 07:33 PM
|
גר באיליוס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 651 משתמש מספר: 19 תאריך הצטרפות: 16-March 06 ![]() |
ערב טוב, אני מבקש להפנות את תשומת לבכם לדיסק רבטיקו מצויין של המלחין-תמלילן-זמר תומאס קורוביניס - [B]THOMAS KOROVINIS בשם TAKIMIA, שאך לפני מספר ימים פורסם דיסק אחר משיריו ( TO KELI ). הדיסק - מקסים ! הן בעטיפותיו הפנימיות והחיצוניות, הן בהרכב שיריו, והן בהרכב הזמרות אותן משתף קורוביניס בדיסק : בולה סאבידי וליזטה קלימרי, איתן שיתף פעולה גם באלבומים אחרים שלו, והפעם הוא משתף עוד שתי זמרות : Mario ו- Sofia Emfietzi. השיר אותו שרה ליזטה קלימרי ברצועה השנייה - ta perimeno - נפלא !!! גם השירים אותם שר קורוביניס עצמו : מצויינים . אני מבקש להקדיש את הדיסק לחברה טובה שלי, שכנראה מוכרת לרובכם : איקי ! תיהנו אריה 01 - Thomas Korovinis - takimia - o xronos einai stourotis 02 - Lizeta Kalimeri - takimia - ta perimeno 03 - Thomas Korovinis - takimia - takimia 04 - Voula Savvidi - takimia - ftoxes kardies 05 - Thomas Korovinis - takimia - tis zois ta kourelia 06 - Thomas Korovinis - takimia - to tragoudi tis nixtas 07 - Mario - takimia - aggelos 08 - Thomas Korovinis - takimia - to kratitirio tis zois 09 - Sofia Emfietzi - takimia - amartia 10 - Thomas Korovinis - takimia - prosevxi 11 - Thomas Korovinis - takimia - oute na petaneis prepei 12 - Thomas Korovinis - takimia - ipopta stena מומלץ מאד !!! http://rapidshare.com/files/195385114/KORO...H_-_Takimia.rar *** הקישור לדיסק מופיע באתר של חברנו קובי-ים ***[/B] |
eiki61 |
פורסם ב: Feb 23 2009, 11:03 AM
|
Unregistered ![]() |
דיסק רבטיקו מצויין !!!
אריה היקר, תודה עבור ההקדשה ומיד יורד האלבום ויועבר לתקיה שנקראת על שמך. יום טוב לך ולכלל הגולשים - איקי. ![]() |
|
47777 |
פורסם ב: Aug 1 2010, 04:02 PM
|
כמעט מכור ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: חברי פורום איליוס הודעות: 300 משתמש מספר: 2384 תאריך הצטרפות: 14-September 09 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |